Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granskande


Hon överblickar livet
Med cynisk blick
Färgad av svek
Hon ser alla misstag
Allt hon gjort fel
Allt hon missat
Och allt hon inte klarat av
Hon dömer och värderar
Varenda steg hon tagit
Som inte passar in
I den person hon vill vara

Men hon missar att se
Allt hon gjort bra
Allt det hon klarat av
Trots att hon tvivlat
Hon ser inte
Att hon lärt av sina misstag
Och att hon för varje fall
Har rest sig starkare än tidigare
Mest av allt missar hon att förstå
Att den person hon vill vara
Bara är en halv individ.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-10-08 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP