Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klarar mig inte utan cd-spelaren,ipoden eller cd-skivor.Never.


Musik

Fyller mig våldsamt

Mjukt ord hårda meningar

Ett beroende




Bunden vers (Haiku) av Sofia i hatstaden
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 22:14



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så sant..
musikens väg till våra känslor byggs ständigt längre in i våra själar..
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden