Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi trodde var glömt, plågar i det undermedvetna.


Ditt Igår, Blir ditt Idag.





Att städa i det förflutna


Tar fram


Det vackra i vardagen








Fri vers av Micael Axelsson
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 15:33



Bookmark and Share


    Erika H
I de flesta fall stämmer detta
det man vill minnas, är det band av ömhet och kärlek som fanns, inte de av hat
erika
2006-10-25

  Nilla E
Oj, Den här var riktigt träffsäker. Lite visdomsord utav det, fast på ett oerhört vackert vis.
Detta är något jag ska minnas att du gav mig en söndagmorgon :)
Tack!
2006-10-15

    ej medlem längre
kloka ord, som lär mig värden, otroligt enkelt men givande och berörande, tack!
2006-10-12

  ammie
mycket klokt... vi behöver alla bli påminda att vi inte ska tyngas av det förflutna, vi ska lära och sedan gå vidare med ett framtidshopp samt njuta av nuet...
2006-10-11

  H. Karla
Gillar framför allt rubriken:)
2006-10-09

  sockerspöket
Vacker formulering av några sanningens ord
2006-10-09

  Mangal VIP
Snyggt om något svårt att inse!
2006-10-09

  Saramaria79
vacker vardagspoesi!!
2006-10-09

  KonstigaKatter
Kloka ord, gillar också rubriken.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson