Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GREEN TEA COME DRINK WITH ME




just för alla
katter som spinner i natt
för alla unga flickor som ritar
hjärtan i
armvecken

alla ensamma själar alla
syner på livet drömmar är underskattade det
är bättre att uppleva



jag har aldrig haft någon
solsvän jag har aldrig varit i
paris






Fri vers av livet
Läst 773 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-12 21:03



Bookmark and Share


    crapcat
oh
jag tror jag älskar allt du skriver
precis allt du skriver
jag fattar inte att jag inte upptäckt dig tidgare här på poeter
så mycket jag gått miste om
det är så mycket poesi i varje rad
varje ord
<3

jag är tom
2007-06-06

    inmeddiginålsögatkamel
aah, gud vad jättejättejättebra!
2007-01-04

    rainbow
åh vad bra! mer kreativ kommentar än så hittade jag inte.. den är enkel, men säger ändå så mycket! älskar den!
2006-12-11

  fannen
jag har läst den 1000 gånger men har bara fastnat för rubriken. Som är GUD.

men idag släppte det. Jag fattar texten också!
mmm. jag har varit så blind.

tack
för att jag fattar nu
2006-11-10

  Sofia i hatstaden
Ett geni-drag denna text!
Jag är en av dessa flickor som just nu ritar hjärtan i armvecket så jag tror att jag säger tack!
Muy bien!
2006-10-13

    majbarn
aaa!
denna älskälskade jag
"jag har aldrig haft någon
solsvän jag har aldrig varit i
paris"
allt var helt klockrent! femfemfem
2006-10-13

  osynlig
ååååh första stycket är så underbar. älskar det bara, måste det läsa om och om igen. Hjärtan i armvecken.
du är bäst
2006-10-13

  Bump
jag har bott i paris men aldrig ritat hjärtan i armvecken.
puss!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet