Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomstrande hemlighet

 

Likt en blomma
ej utslagen skör
gömmer sin
blomstrande
 hemlighet


Oskuldsfull, ren
med  blygsam
 blick
hon gnistrande
strålar


Likt fyrens sken
i mörka vatten,
blinkar stark
i stormigt
hav


Öppnar försiktigt
sin blomstrande
skrud
brer ut sitt
hjärta
av guld




Fri vers av Nessie
Läst 1460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-11 18:45



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
Den här gillar jag verkligen. Väldigt enkelt och stilrent språk, väldigt målande. Men jag vet inte, det känns som något liksom saknas, att det är på väg, men inte riktigt når fram. Man anar liksom något mer än det som står. Leta efter det, men den här var i alla fall otroligt bra! Det blir en fyra från mig, med ett extra + på det.

Kramar/ Moa
2006-10-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Ett blomstrande smycke till dikt tycker jag! Hälsar vännen Fredrik
2006-10-12

    Cajsa
Jättefint skrivet, härlig att läsa! Tycker om den!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie