Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver helt enkelt jobba med mig själv jag vet..... as chaotic as my mind...


change

Pain and anger against myself, cold steel upon my skin, warm fluid running down my arm, jumping away from me, my fingertips as trampolins.

For not letting myself be what I want to be and not having the tools for becoming the person I want, I hate myself, im a prisoner in my own shell.

I am an observer of societys insanity and madness, a sober person in a party where everyone behaves like idiots. Im looking at the exit, the exit is a dark hole six feet deep. Options, becoming an idiot? How can I allow myself becoming something I despise? How can I go on not to?




Fri vers av Patrik Lind
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-10-09 18:06



Bookmark and Share


    Erika H
Jag gillar den här. Underbar engelska. Texten är stark och innehållet beskriver det du skriver i ingressen. En människa som vill förändras men inte riktigt vet hur.
Du skriver med ett härligt flyt och har fina tankar och frågor.
Mycket bra!
erika
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Lind