Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA JAG


Tänker på alla de olika jagen jag har,
som kommer fram efter hur jag mår.
Och undrar om detta är normalt.

För idag är jag liten,
med känslan jag hade av starkt obehag
över att känna mej naken.
Fast jag var påklädd.
När jag höll mej nära väggar,
för att inte...ja, det vet jag inte ens.

Igår morse var jag trasig.
Mitt trasiga jag,
som kommer fram ibland.
När jag känner oron.
Den bankande och förhatliga
som förgör mitt starka jag.

Imorgon vet jag inte vem jag är.
Men kanske är jag den vuxna kvinnan
som kan leva mitt liv så som jag vill ha det.
Så långt jag kan påverka det.
Men när jag inte kan påverka det,
när det inte blir som jag hoppas...

...ja då blir jag liten igen
och går längs väggarna...




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 629 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-09 19:04



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tja annars kan vi vara onormala tillsammans !
Känner igen mig; ena dagen kryper man kuvad av rädslas makt tveksamt fram. En annan dag är man rusig o kapabel till allt !
Mycket modigt o klart skrivit !
2006-10-10

  Nära
Jag vet nu att en av anledningarna till att jag fastnar för dina texter är att jag känner igen mej i dem.
Så starkt och blottande du skriver. De e starkt gjort!
2006-10-09

  Nära
Detta var stort, du harmött och blottat ditt innersta på ett sätt som få vågar.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina