Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- kanske inte svarar därför att hans eller hennes status är Inte vid liv

JAG SKA BARA UT MED NÅGRA KOMPISAR
-

hon skrev förlåt med
berusade fingrar
ångan från hans
vrede immade sig på
hennes pupiller och
nu kunde hon inte se
honom
inte längre




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 1128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 19:25



Bookmark and Share


    emeli
Ångest. Och bra och sant och fan
2008-10-02

  brainwashed
bokmärke.
den är helt otrolig. älskar den sjuk mycket! helt klart en av de bästa som jag läst!
2006-11-15

    starfighter
så otroligt bra
2006-11-06

  Davidoff
Instämmer med nedanstående

Tragisk men sååå bra
2006-11-03

    majbarn
*stum*
bara
2006-11-02

  E-rik08
så tragiskt! *ryser*
men fan va bra!
2006-10-17

  epelkawka
Själva rubriken i sig är ju värd hyllning, och när man sedan fortsätter läsa och orden som följer fastnar och liksom ekar i huvudet, är det ju otroligt.
Jag finner inte riktigt dom rätta orden för att förklara hur bra denna var, så därför kan bara säga att din text fastnar och finns kvar :)
(Rimmet var inte menat ^^)
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet