Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg att du tyckte jag var vacker?


Kommer du ihåg, min vän?
Hur du kysste mej försiktigt
där i början.
Det gör du än, ibland.

Kommer du ihåg min vän?
När du sa att du älskar mej,
där i mitt kök
efter en flaska vin.
Det säger du än, ibland.

Kommer du ihåg, min vän?
Hur du tittade på mej
med värme i blicken
och sa att jag var så vacker.
Det säger du inte längre.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 648 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 19:48



Bookmark and Share


  Starfish
Jättevacker kärleksdikt om när vardagen sätter in.
De två första verserna gick rakt in i hjärtat och jag kände igen mig. Dock inte i den sista strofen...
Men fin.
2006-12-10

    Bim
...om det nu bara är den ene som känner så här,
så varför inte förekomma,-ge honom en blomma vet jaHälsn.Bim
2006-10-11

  Hans w-art Westlund VIP
varför glömmer man bort så viktiga ord. tas de för givet efter ett tag. att parten borde veta. kanske är det så att partnern borde kräva i stället. genom att ge bort en sådan här dikt. tack för påminnelsen.
2006-10-11

  Björn Donobauer
Vi förssökte prata om det, men orden kom i vägen... hemskt men sant. och bra skrivet...
2006-10-10

  Nära
Får mej att tänka på orden man inte säger...
orden som kan göra natt till dag
Dina ord får mej att tänka....
2006-10-10

  Teresia Ridell
Sorgset, andas en längtan.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina