Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen i en tyst vinter natt

Sedan när livet sakta tog slut
Med tassande steg och dörren öpnades
Så tyst över trägolvet som du själv lagt
För ute låg natten kall och vit
Men inte gjorde det dig något
Du skulle bara ut i den kalla natten
Känna vinter nattens tystnad
En gång till
Andas in den kyliga lyften till näsan rann
Och kinderna vart varma
Det var det ända som du tänkte på
Sedan kröp du ner i sängen
Vi värmde varandra i det redan varma huset
Rummet var mörkt
Men din närvaro gjorde den ljus
Du viskade i mitt öra
Att livet alltid tar slut

Om jag visste då hur snabbt livet skulle gå
Det var en sekund
Och tusen år
Hjärtat i halsgropen
Tårarna på väg
Så är jag på väg mitt i natten
Ut i det kalla vita
Dit jag går varje vinter
Där är du föralltid för mig
Det finns ingen himel
Det finns bara den vita snön
Som blockerar allt ljud
Och som alltid tänder jag ett ljus
Och låter det brinna
Går där ifrån
Så länge elden kan brinna
Så kommer jag minnas dig

Natten
Snön
Flingor som dalar
Du är min ängel
Du är snön
Du är natten
Farväl




Fri vers av Queen_of_me
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-10-09 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me