Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har ett litet barn inom sig.


Barnet i dig älskar, gråter...

Barnet i dig
älskar
gråter
skrattar
önskar
längtar
sörjer
saknar.
Vill!
Vill inte!
Och vet inte vad ordet \"borde\" betyder




Övriga genrer av Dionysius
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-10-09 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius