Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till pappa



vad tänkte du på

 

när du satte

 

gevärsmynningen

 

i munnen 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 22:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det var en ond smäll det !!!
2008-07-29

  Mattias Josephson
som ett knytnävsslag mitt i solar plexus sitter den...
2007-08-10

  Clara-Fina
Oj, denna dikt träffade som ett slag i magen. Så effektfullt det kan bli med så få och så starkt känsloladdade ord. Smärtan som du beskriver för oss här är enorm. Mycket bra skrivet om detta hemska. / Clara-Fina
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma