Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du inte


Skulle du inte
dödat mig mindre
Om du lagt snaran
runt min hals
Och hissat mig
över marken?

Skulle du inte
vara mindre skyldig
Om du lagt pistolen
i min hand
Och spänt mina fingrar
över hanen?

Skulle inte dina händer
varit mindre blodiga
Om du stött kniven
i min buk
Och lämnat mig
för att förblöda?

Skulle du inte
skonat mig mer
Om du dödat mig
hastigt
Istället för att
plågat mig i evighet?




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP