Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en smekning

Andas du över min hud
Och lämnar spår
Av rysningar
Under mitt skin

Intill din nakenhet
Krymper jag
Obemärkt
Tills jag får plats
I ditt hjärta






Fri vers av Knastroll VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP