Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bad mig


Om du bad mig
Tala
För dig
Skulle jag tystna
För din skull
När alla ord
Lades på dina läppar

Om du bad mig
Sova
För dig
Skulle jag ligga sömnlös
För din skull
Medan du sov som ett barn
I min famn

Om du bad mig
Andas
För dig
Skulle jag kvävas
För din skull
När all min luft
Gick till dina lungor

Om du bad mig
Leva
För dig
Skulle jag dö
För dig
När allt mitt liv
Rann i din kropp




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP