Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk dig en drömmande flicka som står på en bro en regnig dag


Les Amants du Pont-Neuf

Det enda som får mig att le
en känslokall dag

Det enda som får mig varm
när molnen sänker sig under broarna

Hud mot Hud
Själ mot Själ
Liv mot Liv




Fri vers av Maskros
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:27



Bookmark and Share


  Elin Lindkvinna
Wow. Själ mot själ. Det finns en väldig hunger och klarhet i den här dikten. Starkt och enkelt och obestridligt.
2006-10-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
När molnen sänker sig under bron, underbart!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros