Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det regnar på månen

Tänk dig att det regnar på månen, för första gången. Stoftlandskapet som tar emot regnet formas i små rännilar som rinner ihop till lite större vattendrag som i sin tur bildar större osv. Efter regnet stelnar de mönster vattnet skapat och nästa gång det regnar rinner vattnet i samma spår. När ett mönster väl har bildats vill det gärna finnas kvar. För att bryta mönstren på månens yta krävs en sandstorm som plånar ut spåren efter regnet.




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 1301 gånger
Publicerad 2006-10-10 22:48



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Behövs lite sandstormar i livet för att hitta nya vägar.
2008-10-06

  Hans w-art Westlund VIP
fastnade på meningen "När ett mönster väl har bildats vill det gärna finnas kvar". är det ok om jag använder den i någon text. gillade den mycket.

vad det gäller månen är trevligast på avstånd, speciellt när den är full ;)
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP