Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla poeter, ni får universum att utvidgas!

 




Ifrån djupet av mitt hjärta, Jag

stämmer upp med hög röst:



Hurra för alla poeter

som stretar och gnor

som gör vår värld

så mycket större

större än vi tror!


Om känslor och tankar

som smeker och som bankar

Dimensioner och väsen

som om i universum vi läser.

Kontakter med det mystiska

och vardagens pjäser!


Bläddrar runt på poeter

myser och läser . . . Nakna Samantha

och Busschaufförens loggbok

Herr Svenssons komplicerade liv!

Ja här finns allt om våra liv


Blinkar framför skärmen

kavlar upp ärmen

plitar ned med nit och flit

alla tankar som fört mig hit

bläddrar runt bland dagens texter!


Läser om sommaren, hösten

alla konstiga djur och växter

Limerickar om folk och fä

skrattar gott åt allt det där

som förgyller dagen som är här


Så tack för alla sköna texter

som på sajten fram växer

de gör livet värt att leva . . .

så alla ni underbara . . .

fortsätt att kreera!


Kramar åt er alla

från tangentbordets yta

kom ihåg ord kan smeka

men lika ofta ryta!!!








Fri vers av DanSan
Läst 1181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-10-11 11:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbara reflektioner, om ordens magi och kraft...

gäller att skriva medvetet:-)
2009-02-06

  Vanja-Kristina Morgell
Tack!
2009-01-10

    ej medlem längre
Jättebra!
2008-11-17

  boen
Instämmer, tack för den!
2007-09-21

  Lena Renman
Läst och håller med både dig och ken härunder
lena
2007-08-25

  Ken Taurus
Liksom du har jag fascinerats av alla intressanta texter på poeter.se.
Vilken rikedom! Det skulle ju ta åratal att läsa allt! Vilken fantastisk kreativitet det finns i vårt lilla land!
2007-07-02

    Suzylu*
Underbart skrivet om alla poeter Tack till poeter.se :D
2007-02-09

  Zaldo
tack så mycket:) den var fin och värmde
2006-12-20

  josefina
Åh, underbar!!

Jag håller med till 100 procent!
2006-12-12

  Daniel_78 VIP
detta var en gammal text,
hittade den nu iallfall,
blev glad av den :) tack Dan
2006-12-08

    ej medlem längre
Ja, visst är det härligt!
2006-11-30

  Gunilla Karlsson
Kan bara hålla med.
2006-11-02

    Erika H
Tack Dan,

Du är bara för gullig och du.....
du är också en förgyllande poet.
erika
2006-10-14

  Teresia Ridell
Helt underbart diktat Dan !
Kan bara hålla med, fullständigt !
2006-10-12

  Howlit
Underbart... Ja, vilka sköna människor som finns samlade här...

Kram på dej
2006-10-11

    ej medlem längre
Härligt skrivet!
2006-10-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja visst är det tur att alla vi poeter finns, säger detsamma till dig som du säger till oss:) Skitbra text det här! :)
2006-10-11

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det här var en härlig text!
2006-10-11

  Last Word Spoken
haha det var "PERFEKT"!!!

Kram Dan,

//Lori
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan