Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lento

Dansa min tunga
i drömtonernas landskap
sjung dolda öden




Bunden vers (Haiku) av Maskros
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-10-11 13:58



Bookmark and Share


  Katariiina
Jag har aldrig läst en bra haiku,
fram tills idag
2007-04-11

  Freya
Ååh, vad vackert.
verkligen vackert
och nu kan jag inte kommentera långt.
.. men jag tycker verkkligen verkligen den här var sådär som en haiku ska vara!
mystisk och jättevacker! :D

.
2006-10-14

  wayward - taiga
välstämt,

och inte vet jag, men jag tolkar:

berättarens sällsamma sagor.

:)wayward
2006-10-11

    Camillaa
annorlunda men bra skriven
/ C *
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros