Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oreflekterat


Till synes slumpartade tankar
Disparata osammanhängande
klänger på varandra andra
kvävs och stryps av
avsikter ännu inte formulerade

Jag mitt i alltihop
summan och delen
Identifierar mig med med intentionen
och missar hela skiten

Jag mitt i alltihop
identifierar mig med hela skiten
och tappar riktning

Du mitt i alltihop
försöker greppa tag i mig och säga:
Älskling jag är här nu...
Jag mitt i alltihop är ogreppbar
även för mig själv

Men tårarna kan ännu rinna
och vittnar om att
åtminstone gravitationen
är intakt

Skrattet skulle liksom helium
få lätta upp det hela lite
Men fastnar djupt i lungan
med min suck

Det är inte det att jag är
deprimerad jag är bara
inte säskilt lätt just nu




Fri vers av C/O
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-10-11 16:46



Bookmark and Share


  Karl den store
Jag gillar mycket meningen om att tårarna vittnar om att gravitationen är intakt, den fick mina tankar att vurpa lite. Jag läser in mitt eget ältande och mina rädslor och självanklagelser som splittrar tillvaron och får mig att tappa fart och riktning. På det sättet ingen rolig läsning, men samtidigt njutbar i flöde, ordval och känsla.
2010-06-04

    Emma_med_t
Jisses va bra. Klokt och personligt..igenkännande../em
2006-10-11

  Shininkagemusha
"Det är inte det att jag är
deprimerad jag är bara
inte säskilt lätt just nu"


Bara det är en dikt... Fin frenesi.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

C/O