Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av dig skulle göra mig lycklig, bara jag kunde se att du försökte.


Sudda
Sudda inte
Sudda
Sudda inte

Rosens blad flyger med vinden
ibland känns det som om min saga saknar ett lyckligt slut
detta kommer bli en lång saga utan ett passande slut.

I alla sagor får prinssesan prinsen.
.. i min saga får jag leva med draken.




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-10-29 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson