Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, hjälp

Jag ser bråk, jag hör skrik
Jag vill inte ha det så
Jag hör ljud, men ej musik
Varför ska det vara så

Allt jag vill är att slippa de två
lägga all min tid på dig
Hjälp mig nu, så att jag kan gå
gå från dom, till dig

Älskling, lova av hela ditt hjärta
att vi aldrig får det så här
låt oss aldrig hamna i denna svärta
så här ska det inte vara där

Där vi ska leva med varandra
för där ska det vara som i sagans värld
Inga onödiga bråk mellan oss och andra
Så kom älskling, hjälp mig, så vi kommer iväg på vår färd.




Fri vers av Jennnifer
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-10-11 18:11



Bookmark and Share


  Ezo
jag kan bara instämma, må det så bli
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jennnifer
Jennnifer