Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man inser att saker inte är som man tror


ögonblicksscenernas exotism



chansen

att se hur motbjudande

du ser ut

i solljuset




Fri vers av tuss
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss