Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

bakom dessa väggar av sten
grönskan och vindarna
bakom hennes ögon
vårt hemliga liv
tankarna vi båda tänker
men aldrig säger till varann

det bor en ängel
mellan mina axlar
jag önskar hon bodde
i min famn




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-10-11 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies