Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog kärleken vägen

Du runkar så bra
ensam på Internet
När tappade du allt vett

Vilken platonisk värld
vi lever i
Låst i ditt tillstånd
blir du inte fri
Gå ut och lev
älska känn
Bli din egen bästa vän

Men nu räcker det
för din del
Gå nu för fan
innan du blir fel
Du kan inte växa
som person utan verklighet
Det är något som du faktiskt vet

Om singel livet är det alltid tjat
Fy så boring man blir snart rabiat
Var tog kärleken vägen
i detta tvåtusental
Är du tjock eller smal
Ljug dig blå på Internet
Ingen har dig sett
Det är ju så lätt
ärligheten är väl ändå rätt












Fri vers av Spirit
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-12 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit