Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov av att dö

 

 

Du säger alltid att du älskar mig

men viljan att dö är för mig så mycket större än själva jag

den tränger runt i min kropp

och gör nya tomt söndertrasade vägar varje dag

 

trycker min kärlek till er åt sidan

tills jag inte längre kan se hur ni lider

framför mina ögon ser jag inte ansikten som älskar mig

utan människor som sårats av min existens

 

viljan är för stor

och jag är inte rädd för den längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-10-12 18:03



Bookmark and Share


  Lithia
Nu blev jag helt mållös.
Du har fångat så mycket i de här orden!
Vad mer kan jag säga utom Fantastisk?
*Bokmärker*
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*