Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskriver dikten ett år av kärlek, i alla väder helt enkelt.


I alla väder

Varma stenar
Kalla tår
Heta bullar
rykande mjölk
Fladdrande hår
i isande vind

Varm hand
i min




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-10-12 20:50



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
mycket vackert
2006-11-28

  Freya
slutet gör den så perfekt fin.
jag gillar mycket!
hela dikten.

.
2006-10-20

  GalenGrönsaksGroda
Oh my god! Den va jättefin! :) Verkligen!
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta