Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är blod överallt nu älskling och varenda droppe är till dig




Se mig i ögonen
se mig i ögonen för fan
och tala om för mig
vad det är
som får dig att kväljas
varje gång jag talar

(Jag ville bara röra vid ditt ansikte älskling)

Se mig ögonen
för i helvete och säg
att jag är vansinne

(Jag ville bara röra dig älskling)

se mig i ögonen
när du säger att
inget är ditt fel

(en sista gång älskling)

Se mig i ögonen
när du lägger all vår skuld
på mig och i mina trasiga händer

(Det är blod överallt nu älskling
jag tror inte det kommer sluta)

Se mig i ögonen
om du törs
och låt mig
få det utrymme
som krävs
för att du ska höra
mitt skrik

(Vet det älskling
att varenda droppe är till dig)




Fri vers av magda
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-10-12 22:02



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Den här var stark.
och en bra rytm i den

Det här ;
"(Vet det älskling
att varenda droppe är till dig) "
hade JAG bytt ut till detta ;
"Det är blod överallt nu älskling
och varenda droppe är till dig"

Bara för att jag gillar rubriken mycket och den hade suttit fin som en upprepning i slutet.
Men visst, texten är verkligen bra så här också.
2006-10-14

    Panta rei
Grymt bra - känner verkligen förtvivlan och smärtan!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda