Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
draft from 2006


Kaos.

En blanding av kaos växer, tiden går ut på att skrika. Den tid som finns kvar vill säga. Vad är lugn? Vad är det som folk så oftar talar om? Stress = verklighet. Lugn = Fantasi. Och jag, jag är bygd av kaos. GODDAG KÄRA PLANET OCH MEDMÄNNISKOR! IDAG ÄR DET JAG SOM SKA LEKA ER VÄRD, LÅT MIG FÅ BERÄTTA OM PLATSEN \"KAOS\"! Så där hade jag kunnat sjunga och skrika och shoa hela natten. I förfäran att försöka få folk att se, se något mer än bara stress. Också Kaos, Kaos som hade kunnat vara ytterligare en av dagens alla omöjligheter.

Och Kaosen ser yngefär ut som mitt skrivbord, en stor hög av ett dussintals olika saker, och du vet inte alls vilken plats vad har och det går inte alls men det blir så bra ändå.

Om någon bara såg.. Såg den ångerst och den rädsla. Kaoset som förlöses i min dröm var natt. Det är inget vackert, det är som en

?




Fri vers av Isabell Klintenberg
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-21 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabell Klintenberg
Isabell Klintenberg