Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

målar dig


ligger ensam
saknadstätt
på love-lakan
gjorda av oss

tänker ensam
på nyvakenhet och
pussnära
med dig

lovar ensam
att vore du här
skulle jag måla dig
i samma färg
som mig




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 710 gånger
Publicerad 2006-10-13 17:45



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Vacker text - målande...
2007-01-18

  Markattan
Välmålat vemodigt om denna starka saknad.
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn