Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bild av dig

man säger att du lider av dålig självbild

men i verkligheten är du faktiskt sämre

sämre än vilken skev bild du än må ha

jag har en bild av dig

av oss

du står med armen om min midja

jag tyckte det var vackert, mjukt och kärleksfullt

en gest av djup samhörighet

nu ser jag att du i själva verket klamrade dig fast vid mig

som en människa i sjönöd

som en drunknande vid sin boj

som någon mycket mycket sjuk

i behov av hjälp som ingen ingen vill ge

av rädsla för att själv bli smittad

men man blir inte smittad av något så svagt

lätt illamående kanske

med kväljningar




Fri vers av emma
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-10-13 17:46



Bookmark and Share


  enkel
Oj! Vilken text! Kramad av gastar...
2006-10-13

    Camillaa
mycket avckert beskrivet
u liggar på topp hos mig !
/ C *
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma