Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U & mi 4ävör

Vi ska dansa över stock och sten
till sammans med de rödgula löven
och de andra ser på men vi bara ler tillbaka
och visar dem våra fina strumpbyxor med hål i
för vi är så coola

Gå på stan med roliga hattar
bocka och buga för all publik
som när vi var små och inte kunde cykla
och inte visste att moderater var gula
När du gick omkring med dina strumpor på händerna
så de inte skulle bli blöta av alla våra
snöänglar som mer såg ut som gravida kor
Men det gjorde ingenting
för vi fick kanelbullar ändå


Vi ska regera världen
med din charm och mina omatchande strumpor
är vi obesegbara


U & mi 4ävör
som fjortisarna i parken säger
de som dansar så killarna ska se
och nu kom jag på det också




Övriga genrer av fannen
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-10-13 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum