Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När träden släpper bladen för att känna vinden närmare...


Vårtider


Tiden är på vår sida

när allt springer iväg

står vi kvar i vårtid

trots att det är höst




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-10-13 22:56



Bookmark and Share


  TiVa
mm, stillsamt försäkrande... fint skrivet!
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris