Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag försvinna, in i dig?

Jag är begraven i din famn, med din lust
flåsandes i mitt öra

Jag skippar efter luft eller en låga
för att kunna se ett mönster

Jag vandrar vilsen utan kompass
försvinner snart, in i dig




Fri vers av SerDuMig?
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-10-14 18:42



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?