Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt behöver jag nu


torr sommartomotej

ängar av tomotej
maskrosor i håret
men var försiktig
så de inte fläckar

fast det gör nog ingenting
vi har ju plastsandaler

dansa i parken
och himlen är blå
det är sant!
kom
det är inte så farligt

jordiga fotsulor
men så ska det vara
ljust svarta

piggelin-
fläckar
på klänningen
(ljus)grön

de läskiga gatumusikanterna
som ler så snällt

och ditt härliga änglakrus
till hår
kan man avguda sina vänner?


strävt gräs
gitarr spel
midnattspoesi
en midsommarnatts dröm

stjärnor är vakrare/starkare när det inte är
så kallt

rosa
läkerol
var det så det var
i sommras

jag minns inte riktigt


fast det gör nog ingenting
vi hade ju plastsandaler




Fri vers av fannen
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-10-14 21:01



Bookmark and Share


  Samndra
piggefin fläckar, underbara piggelin :D:D bra skrivet puss* //san
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum