Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk ilska

Lövet fastnar i mitt hår
Långsamt tar jag bor det
River det i bitar




Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-10-15 12:10



Bookmark and Share


    eva m h
Det finns intensitet i denna dikt!
2006-11-10

    Dreams
Överskriften..
var som "pricken över i.et"
passade jätte bra med det du skrivit.:)
2006-10-17

    Camillaa
Underbart!
du skriver suveränt!
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Klick_