Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst


Faller Du någonsin
faller Du som jag?

genom
oändliga tunnlar
och
snurrande rör

Faller Du någonsin

någonsin
alls?




Fri vers av Jewel_x
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-15 12:24



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Denna korta men tänkvärda text får mig att tänka på en sångtext av Ben Folds som är så bra...

\"I don\'t get many things right the first time
In fact, I am told that a lot
Now I know all the wrong turns, the stumbles and falls
Brought me here..\"

Alla faller vi och utan dem skulle vi inte ha anledning att resa oss igen...
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x