Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske älskade vi varandra för brutalt


Jag väljer att tro
att du köpte det där söta vinet
som hette Dreams
för att det påminde dig om oss

Det var något med hur du
sa att namnet var speciellt
medan du stirrade hål
på mitt parkett golv

för jag vet att du i hemlighet
tänker på sådana saker

Du fyllde mitt vinglas
och jag såg drömmarna
vi en gång delade
dansandes med
luftbubblorna

jag tror du såg dem också

Minnen flåsade oss
i nacken den natten
när verkligheten
gick och lade sig
tillsammans med solen

du sa att du såg stjärntecken
i mitt ansikte
och att det är därför
mina fräknar
är det vackraste du vet

jag somnade med
frågan bakom ögonlocken

blir jag värd att dö för?

blir
jag
som
du?





Fri vers av Jewel_x
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-19 00:39



Bookmark and Share


  Juliaah
vackert!
"jag somnade med frågan bakom ögonlocken
är jag värd att dö för?"

jättefint skrivet!
2006-10-27

  vintervila
fullkomligt underbart.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x