Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs Sanddynornas former...

Går i den öken
som en gång
var
mitt liv

En annan
människa
skulle fasas
bryta ihop

Jag bara
ler och njuter
går med lugna steg
mot min vackra hägring..




Övriga genrer av morratorium
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-10-15 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium