Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var dagar som vi ville minnas

Det var dagar som vi för evigt ville minnas
kanske var det därför som vi drack
och lät våra kärleks-torra halsar
skrika i takt med stadens tempo

Det var här
I vägskälet mellan dig och mig
som sorgerna bodde
och vi valde återigen
att ta en omväg




Fri vers av crow_boppe
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-10-16 01:44



Bookmark and Share


  Cyanid
Du skriver alldeles för sällan. Det är sorgligt.
Och dikten är lite annorlunda mot vad du
brukar skriva. Jag tycker om den hur som
helst. Som vanligt, som alltid. Skriv mer.
Dina ord är som verbalbalsam för hjärtat.

/M
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe