Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(också en gammal dikt)


Tomheten

Tomhetens dimma fyller våra ihåliga kroppar
Längs de bleknande skalen rinner tysta tårar
Ljudlöst faller de till marken
och bildar en ensamhetens flod

Är det lönt att simma motströms
eller kommer vi ändå drunkna i vår egen tomhet?




Fri vers av Maskros
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:48



Bookmark and Share


  Mackan
Vackert!!
men även tänkvärt
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros