Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askungen

Du släckte elden
och lämnade mig
att sopa upp askan

Ser du inte att du brände ett hål i mitt bröst
och att askan svärtar mitt hjärta?




Fri vers av Maskros
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros