Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en isikt för ca ett år sedan


Idag

Jag såg dig kyssa henne idag
vände bort blicken

Jag hörde vår låt på radion när jag åkte hem idag
och jag ansträngde mig faktiskt för att lyssna
bytte inte kanal som jag brukar

Jag som hatar dig och dina smutsiga händer
Jag som blir äcklad av din blotta existens
Jag som varit så övertygad om att din luft förorenat mina lungor
Jag som bara vill glömma dina regler, din lukt, ditt ansikte

Nu idag upptäckte jag
att minnet av dig
fortfarande finns kvar

Det går inte att blåsa bort
Inte ens att gömma någonstans långt långt borta




Fri vers av Maskros
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros