Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min allra första haiku


Kärleksmagneter

på själsfränders fest
två ensamma drömmare
hemlig varm längtan

båda är de plus
men varandras blänkande
kärleksmagneter




Bunden vers (Haiku) av Maskros
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros