Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min syster

Älskade syster
fråga mig inte hur pappa tänker
för orden han sagt om henne
ska aldrig få nå dina öron

fråga mig inte vad mamma känner
för du är för ung för att lära dig
att ett älskande hjärta
kan drunkna i likgiltighet

Älskade syster
fråga inte
för jag vill inte ljuga




Fri vers av Maskros
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros