Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fall - fell - fallen


TROLLDIMMA





and little sweet Narnia-lights
In a row

Leaves freezing in the fog
Forgotten





By all the people with matching shoes








vem tar hand om dom?




Fri vers av fannen
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-10-16 15:48



Bookmark and Share


  andreawolf
molntusspussar alltså vad detta var bra!
för att vara mig själv (verkligen) en stund och leka
fröken ord-polis och märka ord med lillfingrarna i kors
bakom ryggen så:

vill jag bara påpeka att du har skrivit whit istället för with
för jag tror att det var det det skulle stå och mobba mig
INTE
om jag råkar ha fel :)

jättebra!
2007-01-01

  Paraply
åh
Guld
undrar undrar undrar
var allt ditt kommer ifrån
vet inte riktigt hur jag tolkar den
men på nåt sätt iaf
som jag inte kan förklara

puss
/p.
2006-10-16

    Kattkyssar
:)
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum