Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle kunna bli precis hur jävla vackert som helst



jag kan knappt stava till ditt namn
jag glömmer bokstäverna

i vilken ordning de kommer

men jag vill ändå
smaka på dina läppar
bita
känna din tunga runt min


Jag har börjat glömma
hur du ser ut
och jag har svårt att
minnas din doft

men jag vill ändå känna dig hård
genom dina jeans
och låta allt mitt omdöme
rinna ut
glömmas bort


Hade jag bara tagit tåget ner
så skulle jag
inte vilja vänta mer

så skulle jag
inte kunna vänta mer

och allt hade blivit
precis hur jävla vackert som helst



för vi skulle
pulsera i takt
och jag skulle klamra mig fast
vid varje andetag
för att inte flyga rakt ut
i den galna rymden



Men du
vi måste bara våga


vi måste bara hoppas
på en explosion
för att plågan ska ta slut

vi måste bara hoppas
att plågan aldrig tar slut

och låta det bli precis så jävla underbart
som det har potential att bli






Fri vers av magda
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-10-16 19:07



Bookmark and Share


    Panta rei
Ja, du skriver och formulerar dig ännu en gång som om det vore mina egna tankar i samma situation - 100 % igenkänning!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda