Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi kan inte gå på vattnet men vi kan flyga ovanför det



klistrar stjärnor på
golvet springer på planeten alla
talar om det
är stjärnor på himlen ikväll jag tappade
de första sidorna i
badkaret


stjärngossestrutar på
sned två månader kvar
till jul du trär löv
i mitt hår såsom du trädde
kärlek till mina fingertoppar

vandrar längs din
ryggrad väggarna viskar
hemligheter om sådant
som vi inte förstår







Fri vers av livet
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-18 18:00



Bookmark and Share


  osynlig
åter igen. DINA ORD! så fina. hur göör du ? det finns bara två rader jde två första raderna i sista stycket gillar jag däremot inte. men det är nog för att jag inte gillar ordet ryggrad. men de tär ju en smaksak
men texten är så underbar ändå. och rubriken är det vackraste. Det är nog den finaste rubrik jag sett på poeter hittils. så vackert
2006-10-18

    majbarn
jag har inte ord men
du, jag hoppas det här inte gör ont men
detta är magi
2006-10-18

    Camillaa
vackert
/ C *
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet