Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Enligt mig är det du, enligt dig är det jag, som får oss till det vi är i gott, ont, dur eller moll.

Se det jag ser, hata det jag hatar, älska det jag älskar, det är ingen uppmaning, tillsägelse eller hot.

Om du inte kan eller delar det jag ser så stå bakom och se det jag gör, se DET som en sanning.




Fri vers av skirpo
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-10-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skirpo

Senast publicerade
\'
Andesvansar
Vi
* Se alla