Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Något att tänka på!

Vem har kännt det, vem har sätt det? upplevt det? inte jag!...
Eller?!? jo faktiskt, denna gång är det min tur!....
Att få stå där som så många andra, känna det, njuta av det, borförd av den otroliga kraft den har.... Min 5 liters HB dunk, du är fantastisk:)
Övriga genrer av Svorsken
Läst 907 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-16 21:23Bookmark and Share


    Svorsken
Har aldrig valt att bli vald, har aldrig valt att någon ska läsa, men visst kul att folk gör det! ennu mer kul är ju att jag skrev den bara för att jag var totalt uttråkad, och satt och väntade på att min pokerturnering skulle starta! Var inte meningen att kliva på någons tår!
Är inte lätt att vara en "fripoet" här inte! HAHAHAHAHAHA
2006-10-17

    Cronopio
Min kritik var åtminstone ärlig och konstruktiv i det att jag pekade ut VARFÖR jag inte gillade texten. Kan du inte ta det, Svorsken, ber jag dig ödmjukast att spola ner dig.

Och Le-a: Ajabaja att kommentera andras kommentarer! Säger jag åt dig vad du får tycka och inte?
2006-10-17

  Le-a
Tycker det är dåligt av Alex att skriva sådär. Redaktionens val är ju förf*n redaktionens val, ärligt talat.. dom har ju antagligen jobbat med dikter, poesi och allt sånt i många år, visst får man komentera texten precis hur man vill, men man borde inte komentera varför den blivit vald till redaktionens val. För det är ju vad någon annan tycker!
Jag iallafall att det var någonting "klickigt" med dikten. Sådär super bra vet jag inte om den var, men den var väl lite småkul (:
2006-10-17

    Svorsken
Oj trodde jag skrev en text under BARA ORD! så jag fick skriva den hur jag vill, utan att det ska komma någon som ska leka svenskalärare !!!!!!!.....!!!!!.... :) men jag måste ha missuppfattat meningen med BARA ORD!
2006-10-17

    ögat
Jag håller faktiskt med dig Alex. Men å andra sidan, tycker jag också att det är kul att allt inte är tiptop heller!
2006-10-17

    Cronopio
Måste ha varit många liter ur den där dunken som passerat redaktionens strupar när de valde den här texten till "Redaktionens val". Känns överlag slarvigt skriven och innehållslös. Det kommer en liten kläm på slutet, men den räcker inte för att bära upp resten av smörjan. Dessutom är satsbyggnaden under all kritik. Man följer icke utropstecken med tre punkter. Möjligtvis i en mycket experimentell dikt, men det utgår jag från att texten inte försöker vara.
2006-10-17

    ettolrahC
Hembränd poesi...
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Svorsken